Turktime

Partneri Salih Bademci , Çağatay Ulusoy hakkında konuştu

Salih Bademci, Terzi dizisinde başrolü paylaştığı Çağatay Ulusoy ile çalışmanın en kötü yanını anlattı. 'Tek kötü yanı sürekli yemek konuşmamız' dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Partneri Salih Bademci , Çağatay Ulusoy hakkında konuştu
Haberler / Magazin
20 Ekim 2023 Cuma 15:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbullu Gelin, Kiralık Aşk, İlk ve Son, Kulüp ve Terzi dizilerindeki başarılı performansının yanı sıra şimdilerde Dilek Taşı'nın başrolünü oynayan Salih Bademci, Terzi'deki partneri Çağatay Ulusoy hakkında konuştu. Bademci, Ulusoy ile çalışmanın tek kötü yanının sürekli yemek yemeleri olduğunu söyledi.

"SÜREKLİ YEMEK KONUŞUYORUZ''

Defne Samyeli'nin YouTube programına konuk olan Salih Bademci, Netflix'te yayınlanan Terzi dizisindeki partneri Çağatay Ulusoy'la ilgili "Onunla çalışmak nasıl?" sorusuna "Çağatay'la çalışmak çok güzel. Onunla çalışmanın tek kötü tarafı sürekli yemek konuşmamız. Ben de onun gibiyim ve birbirimizi gaza getiriyoruz. Sürekli ne yiyeceğiz öğlen, yemekte ne varmış, bir etçi var oraya mı gitsek diyoruz. Çağatay'ın baya iyi bir damak tadı var. Kendisi de yapıp yiyor" cevabını verdi.

Salih Bademci, ilk olarak TV8'de yayınlanması planlanan Terzi dizisi ile ilgili de "Televizyonda yayınlanacağı için rolü kabul etmemiştim. Sonra dijitale geçinde anlaştık" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime