Turktime

Erdoğan'dan kritik seçim mesajı: Tek hedefimiz seçimi kazanmak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, illerin milletvekili ve teşkilat yöneticileriyle ayrı ayrı toplantılar yaptı. Erdoğan, "Tek hedefimiz, şehirlerimizi yeniden hizmetle buluşturmak ve bunun için seçimi kazanmak." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan'dan kritik seçim mesajı: Tek hedefimiz seçimi kazanmak
Haberler / Siyaset
19 Aralık 2023 Salı 13:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara, İstanbul, İzmir milletvekilleri ve teşkilat yöneticileriyle bir araya geldiği toplantılarda, "Tek hedefimiz, şehirlerimizi yeniden hizmetle buluşturmak ve bunun için seçimi kazanmak. Milletvekillerinden aday göstermeyi düşünmüyoruz" mesajı verdiği belirtildi.

Sabah'ta yer alan habere göre, bu illerin milletvekili ve teşkilat yöneticileriyle ayrı ayrı toplantılar yapan Erdoğan, formlar dağıttı. Bu formlarda üç aday isminin yanı sıra AK Parti'de olan ilçe belediye başkanlarından memnuniyetleri soruldu.

MİLLETVEKİLLERİNDEN ADAY YOK

Erdoğan'ın hem bu toplantılar hem de MKYK'da yaptığı konuşmalarda, milletvekillerinden belediye başkanı adayı göstermeyi düşünmediğini belirterek "Bizim milletvekili arkadaşlarımızın dışında da çok donanımlı arkadaşlarımız var" dediği kaydedildi.

Erdoğan'ın, milletvekillerinden belediye başkan adayı göstermeme kararını sadece İstanbul için esnetmesinin gündeme gelebileceği kulislerde konuşuluyor.

Erdoğan'ın ayrıca, "Çok önemli bir sürece giriyoruz. Bu süreci en iyi biçimde değerlendirmemiz lazım. Sürekli sahada olup vatandaşla iç içe olacağız. Tek hedefimiz, şehirlerimizi yeniden hizmetle buluşturmak ve bunun için seçimi kazanmak. Özellikle İstanbul'u kazanacağız, hazırlığımızı buna göre yapıyoruz. Adaylar açıklandıktan sonra herhangi ayrışma olmadan, aday olan olamayan herkes birlikte çalışacak" ifadelerini kullandığı belirtildi.

1.1 MİLYON PİŞMAN

AK Parti, İstanbul'a dönük özel strateji de oluşturuyor. Yapılan araştırma ve saha gözlemleri, büyük çoğunluğunu 2019'da Ekrem İmamoğlu'na oy verip bin pişman olmuş gri alanda yaklaşık 1.1 milyon seçmen olduğunu gösteriyor.

AK Parti, "hizmet odaklı başkan" isteyen kitlenin oyunu alıp seçimi açık ara kazanmak istiyor. (SABAH GAZETESİ)

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime