Turktime

Macaristan Başbakanı Orban'dan nükteli paylaşım: '1 beygir verdim, karşılığında 435 beygir gücü aldım'

Budapeşte'de gerçekleşen resmi temaslarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'a yerli ve milli imkanlarla üretilen Togg'u hediye etti.
ABONE OL
Abone Ol
Macaristan Başbakanı Orban'dan nükteli paylaşım: '1 beygir verdim, karşılığında 435 beygir gücü aldım'
Haberler / Siyaset
18 Aralık 2023 Pazartesi 23:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MACARİSTAN BAŞBAKANI ORBAN'DAN ESPRİ DOLU PAYLAŞIM

Orban, hediyeleşmeye ilişkin sosyal medya hesabından espri dolu bir paylaşım yaparak, "Yaptığım en iyi anlaşma. 1 beygir verdim, karşılığında 435 beygir gücü aldım." ifadelerini kullandı. Bu espri, hediyeler arasındaki keyifli takası vurguluyor.

ORBAN'DAN ERDOĞAN'A MACAR ATI JEST

Başbakan Orban da kendi jestini gerçekleştirerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel bir hediye verdi. Macaristan Başbakanı, Erdoğan'a bir Macar atı hediye etti. Bu jest, diplomatik ilişkilerin ötesinde kişisel bir dokunuşla zenginleşiyor.

ORBAN'DAN NÜKTELİ PAYLAŞIM

Macaristan Başbakanı Orban, sosyal medya hesabından yaptığı nükteli paylaşımda, Erdoğan'ın Togg hediyesi ve kendi hediyesi olan Macar atı ile ilgili esprili bir dille, "Yaptığım en iyi anlaşma. 1 beygir verdim, karşılığında 435 beygir gücü aldım." dedi. Bu paylaşım, liderler arasındaki samimi ilişkiyi yansıtıyor.

TOGG HEDİYESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg hediyesi olarak Oltu siyahı renkli bir araç seçti. Bu yerli ve milli aracın özel tasarımı, Türkiye-Macaristan ilişkilerinin 100. yılına özel hazırlandı. Erdoğan, Başbakan Orban'a bu özel aracın detayları hakkında bilgi verdi.

ORBAN'DAN GELEN JEST

Başbakan Orban'ın hediye seçimi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel bir dokunuş katıyor. Macar atı, iki lider arasındaki dostluğun ve işbirliğinin simgesi olurken, basına kapalı gerçekleşen ikili görüşmenin ardından gerçekleşen heyetler arası görüşmeye ayrı bir anlam katıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime