Turktime

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal arasında nafaka gerilimi!

Emina Jahovic'in geçtiğimiz gün eski eşi hakkında ortaya attığı iddia herkesi şaşırtmıştı. Mustafa Sandal'ın nafaka vermemek için mal varlığını annesinin üstüne yaptırdığına dair iddialarından sonra mahkemeden Jahovic'i hayal kırıklığına uğratan bir karar çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Emina Jahovic ve Mustafa Sandal arasında  nafaka gerilimi!
Haberler / Magazin
12 Ekim 2021 Salı 14:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şarkıcı Mustafa Sandal ve eşi Emina Jahovic arasındaki nafaka davası devam ediyor. Boşanma sonrası karar verilen nafaka ücretini yatırmayan Sandal hakkında Jahovic, haciz talebinde bulunmuştu. Ancak mahkeme Jahovic'in talep ettiği haciz sürecini reddetti. 



"MAL VARLIĞINI ANNESİNİN ÜSTÜNE YAPTIRIYOR!"

2010 yılında Emina Jahovic ile evlenen Mustafa Sandal, 2018 yılında sessiz sedasız boşandı. İki çocukları olan çift, boşanmada anlaşma sağladı. Ancak boşanma sonrası Sandal, verdiği nafaka ve paydan sürekli olarak eski eşini men etmeye dair davalar açtı.

Bunun üzerine Jahovic, Sandal'ın bu davalarına karşı şoke eden iddialarda bulundu. Sandal özellikle pandemi döneminde çalışmadığı için aylık gelirinin düştüğünü söylemişti. Bunun üzerine eşine verdiği 15 bin TL'nin düşürülmesi ve Çubuklu'da bulunan villanın kira gelirinin iptal edilmesini talep etmişti.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Emina davaya verdiği dilekçede; Sandal'ın mal varlığını annesinin üzerine yaparak kendisini fakir gösterdiğini iddia eden açıklamalar yer aldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime