Turktime

Serdar Ortaç'tan Mehmet Ali Erbil'e dev destek!

Serdar Ortaç, Mehmet Ali Erbil'in klibinde oynadığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ı taciz ettiği iddialarıyla ilgili konuştu.
ABONE OL
Abone Ol
Serdar Ortaç'tan Mehmet Ali Erbil'e  dev destek!
Haberler / Magazin
12 Ekim 2021 Salı 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şarkıcı Serdar Ortaç, "Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri" kapsamında üçüncü kez Kuruçeşme Açıkhava'da sahne aldı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla düzenlenen konserde Ortaç hem şarkı söyledi hem hayranlarıyla sohbet etti.


Erbil yakın arkadaşınız, hakkında taciz olayları çıktı. Haberleri takip edebildiniz mi?" sorusuna ise Ortaç, "Bakamadım ama Mehmet yapmaz, valla şaşırdım kaldım. Öyle tahmin ediyorum " diy
'Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay (29), gönderdiği ses kayıtları ve Instagram mesajlarıyla kendisini taciz ettiğini belirttiği Mehmet Ali Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırmıştı.

MEHMET ALİ ERBİL'İN YANINDAYIM
Çağlayan Adliyesi'nden çıkarken açıklama yapan şarkıcı, "Erbil'in asistanı gizli numaradan arayarak 50 bin TL teklif etti. Zaten yaptıklarının suçunu da asistanına ve menajerine atmaya çalıştı ama ses kayıtlarını da mı asistanı attı?" demişti.


Mehmet Ali Erbil ise reklam için kullanıldığını belirterek, "Video çekmiş bana 'köpek' diyor. Bunun hesabını verecek. Ben masaj atmadım. Gençlere destek olmak için klibinde oynadım. Amacı belli. Asistanım 'Bu kız sizi kullanacak' diye beni uyardı. Adalet önünde hesaplaşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime