Turktime

Bensu Soral'dan olay hamle!

Bensu Soral, tablolu pozuna dikkat çeken bir mesaj yazdı. Ünlü oyuncunun bu hamlesi, "eşi Hakan Baş'a gönderme yapıyor" yorumuna neden oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Bensu Soral'dan olay hamle!
Haberler / Magazin
12 Ekim 2021 Salı 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2018 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine girdiği iş insanı eşi Hakan Baş'la (38) evliliğinde kara bulutlar dolaşan Bensu Soral'dan manidar bir paylaşım geldi.


Baş ile boşanma aşamasında olan Soral, resim yaptığı bir karenin altına, "Sanat olmasaydı, gerçeğin çiğliği dünyayı dayanılmaz hale getirirdi" mesajını yazdı.

30 yaşındaki güzel oyuncunun sosyal medyada yaptığı bu yorum, adı çapkınlık haberleriyle anılan eşi Hakan Baş'a gönderme olarak yorumlandı.

"EVLİLİĞİMİZDE HASSAS SÜREÇ İÇİNDEYİZ"
Öte yandan Hakan Baş, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda şarkıcı Edis Görgülü'nün asistanlığını yapan Simge İnce ile objektiflere takılmıştı.

Araç içinde görüntülenen ikili, gazetecileri fark edince birden gaza basarak uzaklaşmak istemişti. Görüntü vermekten kaçamayan ikili, çareyi açıklama yapmakta bulmuştu.

HASSASİYET RİCA EDİYORUZ
Hakan Baş, "Arkadaşlar yanlış olmasın, hanımefendi ile öyle düşündüğünüz gibi bir şey yok aramızda. Arkadaşlarımızla bir yere katıldık" demişti. Bensu Soral-Hakan Baş çifti, ortak bir açıklama yayınlayarak, "Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var" ifadelerini kullanmıştı.


Geçtiğimiz ay 'Söylemezsem Olmaz' programına konuşan Hakan Baş ise "Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen doğru/yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz" açıklamasını yapmıştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime