Turktime

Destici'den gizli anlaşma açıklaması: Seçimden önce biliniyordu

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında, açıklamalarda bulundu. Destici, "Kılıçdaroğlu'nu 'Bizden habersiz protokol imzaladı, şu bakanlıkları verdi, burayı verdi' diye itham edenler aslında bunu seçimlerden önce biliyorlardı." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Destici'den gizli anlaşma açıklaması: Seçimden önce biliniyordu
Haberler / Siyaset
27 Temmuz 2023 Perşembe 15:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Destici, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında, seçimlerin ardından Türkiye ekonomisinin yeni bir yönetimle idare edilmeye çalışıldığını belirterek, bu konuda takdirin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da olduğunu söyledi.

"SEÇİMDEN ÖNCE BİLİYORLARDI"

Destici, Cumhur İttifakı'nın sadece seçim ittifakı olmadığını ifade ederek, şöyle devam etti:

Cumhur İttifakı bir pazarlık ittifakı da değildir. Dolayısıyla bir kumar masası da değildir, başka ittifaklar gibi. Pazarlık ittifakı kuranların, pazarlık masasında oturanların, kumar masasında oturanların düştüğü hali, vaziyeti şu anda görüyoruz. Yani cumhurbaşkanı adaylarının ittifak dışındaki, masa dışındaki bir parti genel başkanıyla yaptığı gizli anlaşmalar, gizli mutabakatlar şimdi ortaya dökülmeye başlandı ve birbirlerini itham ediyorlar. Sayın (Kemal) Kılıçdaroğlu'nu 'Bizden habersiz protokol imzaladı, şu bakanlıkları verdi, burayı verdi' diye itham edenler aslında bunu seçimlerden önce biliyorlardı. Belki sadece bilmedikleri, hangi bakanlığın verildiği, bakanlık ismini bilmiyor olabilirler. Ama Sayın (Ümit) Özdağ da Kılıçdaroğlu ile görüşmeden önce başta Sayın Akşener olmak üzere masadaki diğer parti genel başkanlarıyla görüşüyor, kendi partisinin kurmay kadrosuyla görüşüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime