Turktime

Billur Kalkavan'dan çok konuşulacak sözler

Geçmişte yaptığı itiraflar nedeniyle çok konuşulan oyuncu Billur Kalkavan'dan akıllara kazınacak yeni açıklamalar geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Billur Kalkavan'dan çok konuşulacak sözler
Haberler / Magazin
19 Ocak 2022 Çarşamba 19:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sanatçı Billur Kalkavan, geçtiğimiz günlerde cinsel içerikli film izlediğini açıklaması nedeniyle çok konuşulmuştu. Kalkavan'dan gündeme oturacak yeni açıklamalar geldi. Kalkavan, cinselliğin yemek yapmaktan daha önemli belirtti.

"DOLMA SARMAKTAN DAHA ÖTE BİR CANLI"

Özlem Esra Adakul'un sunduğu Pembe Masa programına konuk olan Kalkavan, "Madem bu kadar aldatılmak istemiyorlar ve bu konuda çok mustaripler, o zaman estetikçiden önce kafalarının içini doldurmaya çalışsalar. Kadın, ev temizlemekten ve dolma sarmaktan çok daha öte bir canlı. Bir kere bunun farkına varacak" dedi.

"CİNSELİK YEMEK YAPMAKTAN ÖNEMLİ"

Sözlerine devam eden Kalkavan, "Erkeklerin karşısında evinin ne kadar temiz olduğundan bahseder, ne kadar güzel yemek yaptığından. Ben diyorum ki cinsellikten konuşalım mı? Çünkü hayatın en önemli konularından biri. Yemek yapmaktan bile daha önemli aslında bence. Kadınlarımızın eksiklerinden dolayı birazcık bu aldatılma olayı diyeceğim. Kızacaklar bana. Kafalar doldurulacak. Ben cinsiyetçi olarak ayırmaktan hoşlanmıyorum ama insan kendini geliştirecek" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Soner
 16 Ekim 2022 Pazar 04:12
E ne oldu ,hayati cinsellikten ibaret olarak gordu inancli edepli bir hayati asla dusunemedi sonuc sonuc noldu iste herkesin gidecegi Kara toprak kendine yazik etti

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime