Turktime

Seda Sayan ikizini buldu!

Seda Sayan, yaptırdığı estetiklerle sosyal medyada fenomen olan Mia isimli genç kadına benzedi. Sayan, "Sosyal medya artık o kadar çok benzerlerim oldu ki baktığımda ben bu fotoğrafı ne zaman çektirdim" ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Seda Sayan ikizini buldu!
Haberler / Magazin
19 Ocak 2022 Çarşamba 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medya fenomeni Mia'nın Seda Seyan ile benzerliği gündem oldu. Mia'nın fotoğrafını görenler, "Seda Sayan imaj değiştirdi sandım", "Zaten Seda Sayan değil mi?", "Herkes Seda Sayan oldu" gibi yorumlarda bulundu.

59 yaşındaki Seda Sayan'a neredeyse ikizi kadar benzeyen sosyal medya fenomeni Mia'nın fotoğrafı tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'da paylaşıldı.

'BÜTÜN KARDEŞLERİMİ BULUN BANA'

Şaşırtan benzerliğe Seda Sayan'dan cevap gecikmedi. '2. Sayfa' programın sunucularına bir video gönderen 59 yaşındaki ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medya artık o kadar çok benzerlerim oldu ki ‘baktığımda ben bu fotoğrafı ne zaman çektirdim’ diyorum. Sonra bir bakıyorum ki ben değilim! Olsun, kızmıyorum. Bütün kardeşlerimi bulun bana! Bunlar benim kardeşlerim…"

BERKSAN'I DA SEDA'YA BENZETTİLER 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren şarkıcı Berksan da Seda Sayan'a benzetilmişti. Yakışıklı şarkıcı, konuyla ilgili; 'herhalde cesaretimi benzettiler' demişti.

Estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen Seda Sayan yaptırdığı işlemleri saklamıyor. Sosyal medya hesabından her ayrıntıyı paylaşan ünlü isim, 'estetiğe karşı değilim' ifadelerini kullanıyor.

Geçtiğimiz aylarda Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan burun ile dudak arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırmıştı. Elmacık kemikleri belirginleşen ve çenesini sivrileştirmişti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime