Turktime

Gülben Ergen'den olay gönderme!

Gülben Ergen, İzzet Yıldızhan'ın açıklamalarına ilişkin, "Herkese, kimsenin kimsenin kıyafetine karışmadığı günler diliyorum" ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Gülben Ergen'den olay gönderme!
Haberler / Magazin
19 Ocak 2022 Çarşamba 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın geçtiğimiz günlerde, kadın şarkıların sahne kıyafetleriyle ilgili yaptığı açıklamalar gündem oldu. Yıldızhan, "Külotla da sahneye çıkmasınlar" diyerek bir anda tartışmaların fitilini ateşledi. Yıldız'ın bu açıklamasından sonra Gülşen'in transparan kıyafetle sahneye çıkması dikkat çekti.
TARTIŞMALARA GÜLBEN ERGEN DE KATILDI

Külot tartışmalarına Gülben Ergen de katıldı. Önceki gün çocuklar konusunda yürüttüğü projeler nedeniyle ödül alan Ergen, tören çıkışında da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"KİMSENİN KİMSENİN KIYAFETİNE KARIŞMADIĞI GÜNLER DİLİYORUM"

Anaokulu çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten Ergen, Siirt'e gideceklerini söyledi. Ergen'in konuşmasını bitirdiği sırada yaptığı gönderme ise olay oldu. Ergen, "Kimsenin kimsenin kıyafetine karışmadığı bir yıl diliyorum" ifadelerini kullandı.

CESUR TERCİHİ DİKKAT ÇEKTİ

Diğer yandan Gülben Ergen'in ödül töreninde giydiği kıyafet de çok konuşuldu. Ergen'in cesur göğüs dekolteli kıyafeti, hayranlarından tam not aldı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime