Turktime

İYİ Parti: Türkiye derin bir ekonomik krize sürüklenmektedir

İYİ Parti Başkanlık Divanı toplantısı sonrası yazılı açıklama yapıldı. İYİ Parti, Türkiye’nin derin bir ekonomik krize sürüklendiği uyarısını tekrarladı.
ABONE OL
Abone Ol
İYİ Parti: Türkiye derin bir ekonomik krize sürüklenmektedir
Haberler / Siyaset
13 Eylül 2018 Perşembe 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti, Türkiye’nin derin bir ekonomik krize sürüklendiği uyarısını yaparak; 'Krizi çözmek, hasarını azaltmak, süresini kısaltmak mümkündür' dedi.

İYİ Parti, Türkiye’nin derin bir ekonomik krize sürüklendiği uyarısını tekrarlayarak şu açıklamayı yaptı:

“Türkiye, döviz kurlarındaki büyük artışın tetiklemesiyle, derin bir ekonomik krize sürüklenmektedir. Bundan sırasıyla tüm kesimler nasibini almaya başladı. Firmalar iflas ediyor, her alanda fiyatlar yükseliyor, işsizlik artıyor. Zaten halkımız, iktidarın verdiği sözlere rağmen piyasaların hâlâ düzelmemesi ve art arda gelen zamlarla, durumun vahametini yavaş yavaş anlamaktadır. Felaket tellallığı yapmak istemiyoruz, ancak milletimize doğrular anlatılmıyor. Diğer yandan derinleşmekte olan krizi çözmek, hasarını azaltmak, süresini kısaltmak mümkündür.

Yerel seçimlere ilişkin de bilgilere yer verilen açıklamada, “17 Eylül’den itibaren illere dağılacak. Komisyon üyelerimiz, illerde yenilenen teşkilatları ziyaret edecek, bölgenin STK’leri ve yerel basınla temas kuracak. Yerel seçimler öncesi teşkilatlarımızla birlikte bölgenin ihtiyaç ve beklentilerini tespit edecek. Komisyon üyelerimiz ayrıca gittiği illerde, ülkenin sürüklenmekte olduğu derin ekonomik krizi, nedenlerini ve çözüm önerilerini anlatacak” denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime