Turktime

İnce'den kurultay açıklaması

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İzmir'in kurtuluşu dolasıyla düzenlenen etkinlikte, yerel seçimler sonrası olağanüstü kurultay olup olmayacağı yönündeki soruya, "Dereyi görmeden paçaları sıvama" diye yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
İnce'den kurultay açıklaması
Haberler / Siyaset
9 Eylül 2018 Pazar 17:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de, CHP'nin kuruluş yıl dönümü etkinliğine katılan, partinin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Yerel seçimlerin ardından yeniden kurultay çalışması olacak mı?" sorusuna İnce, "Dereyi görmeden paçaları sıvama" diye yanıt verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise ilçe belediye başkanlarının Ankara'daki programa katıldığı, bunun da kendisinin yalnız bırakıldığı yönünde yorumlandığına ilişkin soru üzerine "İzmirliler beni yalnız bırakmadığı sürece yalnızlık olmaz" dedi.

CHP İzmir İl Örgütü üyeleri, partinin 95'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in Ankara'daki programa katılması nedeniyle yer almadığı etkinliğe, partinin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bazı ilçe başkanları ve belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Burada CHP'lilere seslenen CHP İzmir İl Sekreteri Birgül Değirmenci, "Demokrasiden, özgürlükten ve cumhuriyet rejiminden pek haz etmeyenler, İzmir'i ötekileştirmeye çalışmış; ancak her seferinde İzmirlilerin tokadını da yemişlerdir. Yemeye de devam edecekler" dedi. Değirmenci, konuşmasının devamında, cumhuriyetin temellerinin atılmasında ihtiyaç duyulduğu gibi CHP'ye bugün de fazlasıyla ihtiyaç olduğunu söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime