Turktime

CHP'nin ittifak modeli belli oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun basına yansıyan ittifak açıklamasını yalanlayan CHP'li vekil Öztunç, 'herkes kendi yerelinde bu ittifakları gayriresmi yapabilir' dedi.
ABONE OL
Abone Ol
CHP'nin ittifak modeli belli oldu!
Haberler / Siyaset
12 Eylül 2018 Çarşamba 18:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Milletvekili Ali Öztunç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun il başkanları toplantısında yaptığı ittifak konuşmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Öztunç, "Hangi basın mensubu dışarıya nasıl yansıttı, bilmiyorum, aksine ittifak yok arkadaşlar. Parti meclisi, meclis üyelerimiz ne karar alır onu bilemeyiz ama onların aldığı karara tabi oluruz. Ama genel başkanımızın il başkanlarına hitaben konuşması da net, ittifak yok. Ancak herkes kendi yerelinde bu ittifakları gayri resmi yapabilir" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun "Öyle adaylar bulacaksınız ki diyelim ki HDP’nin oyunun da çok yoğun olduğu Esenyurt’ta, bizden bir başkan çıkar, HDP kimliği çok öne çıkmamış ama Kürt kimliği ile saygın bir kişi bulursanız o da başkan yardımcısı olur. İyi Parti’den birisi de genel sekreter olur, yapabilirsiniz. Burada bütün amaç belediyeyi bir şekilde almak. Yerelde ittifaklar değişir. İyi Parti, HDP, SP var. Bir araya gelinebilir, tek aday çıkarılabilir. Bu yerelin kendi koşullarına göre saptanması gereken bir stratejidir" dediği ileri sürülmüştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime