Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu: Allah’ın emri ile İmamoğlu’nu istiyoruz!
Talat Atilla
YAZARLAR
19 Mart 2019 Salı

Kılıçdaroğlu: Allah’ın emri ile İmamoğlu’nu istiyoruz!





CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun performansı herkesin dilinde...
Sakin, sağın siyaset dilini bilen ve güler yüzlü haliyle, Kılıçdaroğlu’nun koltuğuna dahi layık görülen sürpriz bir çıkışı var.
TBMM Başkanlığı ve Başbakanlık yapmış Binali Yıldırım gibi kuvvetli bir adayı zorlayan...
Hatta bazı kesimlere “İstanbul’u kazanacak” iddiasını dahi veren bir yükselişi olan İmamoğlu’nun adaylığının bir de bilinmeyen perde arkası var!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nu 2018’in başlarında, partisinin İstanbul adayı yapmayı kafaya koymuştu.
Bu niyetini İmamoğlu’na açan Kılıçdaroğlu, “Şeref duyarım ama sağ kökenli olmam parti içinde probleme neden olur mu? Dostlarım,  ailem, özellikle babama da danışmak istiyorum!” yanıtına karşı “Problem olacağını sanmıyorum ama olsa bile aşarız.” cevabını verdi.  
Gelelim Kılıçdaroğlu- İmamoğlu arasındaki karar gününe...
Tarih 13.12.2018...
Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu Beylikdüzü’ndeki evinde ziyarete gitti.
Basına kapalı görüşmede, 1,5 saat İmamoğlu, eşi ve babası ile görüşen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu ile çok ilginç bir diyalog yaşadı.
Kılıçdaroğlu, Hasan İmamoğlu’na “Hasan Bey, oğlunuzu sizden istiyoruz!” diye söze başladı...
Hasan İmamoğlu’nun “Sizi seviyoruz sayın genel başkanım” sözlerine Kılıçdaroğlu gülerek “Millet babadan kızını ister, bizden sizden Allah’ın emri ile CHP adına oğlunuzu istiyoruz İstanbul için” deyince baba İmamoğlu “Ben oğlumla gurur duyuyorum. Layıkıyla yapacağına eminim. Başkan da seçilir. Elbette efendim”yanıtını verdi.
Akçaabat köfte ve Hamsiköy Sütlacı’ndan sonra içilen çaylarla, İmamoğlu’nun adaylığı o gün kesinleşti.
 
SÜLEYMAN SOYLU FAKTÖRÜ
31 Mart seçimlerinin iktidar açısından iki ana faktöründen birisi şüphesiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğeri de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu...
Soylu’nun sosyal medya hesaplarındaki foto ve videoları izleyen her hangi bir kişi ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır...
Olağanüstü bir ilgi ve tezahürat eşliğinde yapıyor konuşmalarını Soylu.
Çoğu zaman alana girmesi bile kalabalıktan dolayı zor oluyor.
Soylu’ya sadece hitabet ve beden dilini iyi kullandığı için ilgi göstermiyor seçmen.
Soylu’da alışkın olunmayan bir sade siyaset, ve arzın merkezine birkaç kelime ile yürüdüğü özgünlüğü de etkiliyor seçmeni.
Sosyal medyadan izlenebilirse...
Abartmadığım rahatlıkla anlaşılacaktır...
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 31 Mart 2019 Pazar 03:41
Bu yorum muhtemelen seçim sonuçlarını almadan yayınlanmaz, belki de hiç yayınlanmaz. Zaten amacım az önce öğrendiğim bir bilgiyi aklı başında insanlarla paylaşmak. Youtube'da az önce izlediğim videonun başlığı: "Yaşar Okuyan, belgelerle kimlerin ihanet içerisinde olduğunu açıkladı!" başkaca ayrıntı vermiyorum.
 Misafir
 27 Mart 2019 Çarşamba 08:27
Sayın Yazar, az önce bir çocuğun cinsel istismarı duruşmasında yaşananların anlatıldığı bir yazıyı okudum, sonuna kadar okuyamadım. Nerede okuduğumu ve yazanı veremeyeceğim, başlığını veriyorum:"Bir mahkeme başkanı bunu nasıl söyler?", adeta isyan ediyor yazar, okuyunca isyan etmeyecek bir "insan" düşünemiyorum. Bu kadar mı düştük? Bu kadar mı çürüdük?Tuz da mı koktu? Günlük siyasi hır-gür ile boğuşurken asıl içimizi kanatacak böyle haberler gözümüzden kaçıyor, farkında olmadan.
 Misafir
 20 Mart 2019 Çarşamba 12:05
Kılıçtaroğlu İmamoğlu'nu falan istemiyor, sadece harcıyor. Kılıçtaroğlu geldiğinden beri iki kesimi parti yönetiminden tek tek temizledi. Bunlar Atatürkçü'ler ve potansiyel rakipleridir. Onları ya görevden alıyor,ya aday yapmıyor, ya da kazanamayacakları yerlere koyuyor. Bir iki değil onlarca örnek verebilirim!!. Kadıköy, Beyoğlu, İzmir gibi kazanması kesine yakın yerlerdeki başkan ve bazı meclis üyesi adaylarına bakın, CHP'nin Kılıçtaroğlu elinde nerelere savrulduğunu göreceksiniz.
 Misafir
 19 Mart 2019 Salı 15:52
soyludan önce, aslanımız kaplanımız, havada uçan denizde kaçan, iki günde 25 manşetlik iş yapan mit başkanı vardı.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime