Turktime

Yıllar sonra ortaya çıktı

Fatih Akın'ın Duvara Karşı filmiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Sibel Kekilli yıllar sonra yeniden boy gösterdi.
ABONE OL
Abone Ol
Yıllar sonra ortaya çıktı
Haberler / Magazin
16 Şubat 2024 Cuma 17:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sinemaseverlerin yakından takip ettiği Berlinale Film Festivali'nde görülen Kekilli, yıllar önce filminde oynadığı Fatih Akın'la birlikte festivale katıldı.

Kekilli ile Akın, 20 yıl önce ilk kez birlikte çıktıkları kırmızı halıda bu kez daha tecrübeli ve daha tanınmış isimler olarak duruyordu.



İkiliyi bir araya getiren ise bu yıl 74'üncüsü düzenlenen Berlin Film Festivali oldu. Dünyanın önde gelen sinema buluşmalarından biri olan festivalin açılışı dün gece yapıldı. Açılış filmi ise Peaky Blenders adlı diziyle tanınan Tim Mielants'ın yaptığı Small Things Like This oldu.

Filmin başrol oyuncuları Cillian Murphy, Emily Watson ile ortak yapımcılardan Matt Damon da gecenin konukları arasındaydı.

Sibel Kekilli ve kendisini üne kavuşturan Duvara Karşı filminin yönetmeni Fatih Akın, 74'üncü Berlin Film Festivali'nin dün geceki açılış törenine katıldı.

Akın, spor şıklık sergilerken Sibel Kekilli ise kırmızılar içindeydi. İkili, kırmızı halıda kameralara uzun uzun poz verdi.

Kaynak: Hürriyet

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime