Turktime

Beyazıt Öztürk'den Acun Ilıcalı hakkında olay sözler!

Beyazıt Öztürk'ün programı Beyaz Show için büyük bir heyecanla bekleniyor. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz aylarda yeniden başlayacağını duyurduğu Beyaz Show hakkında bomba bir açıklama geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Beyazıt Öztürk'den Acun Ilıcalı hakkında olay sözler!
Haberler / Magazin
15 Şubat 2024 Perşembe 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir dönem cuma gecelerine damga vuran Beyaz Show'un geri döneceğine dair haberler sosyal medyada sık sık konuşuluyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçtiğimiz aylarda Beyaz Show'un yeniden başlayacağına dair açıklamalar yapmış ve herkesi heyecanlandırmıştı.

Son olarak Beyazıt Öztürk ise konuyla ilgili ''Öyle bir niyetimiz var başlamak gibi ama tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi bir şey yapmak istiyoruz. Çünkü bıraktığımız yer çok güzeldi'' ifadelerini kullanmıştı.

Sevgililer Günü'yle ilgili espirili yorumlarıyla yeniden gündeme gelen Beyazıt Öztürk yeni projelerini açıkladı. Öztürk ''Türkiye içerisinde bazı şehirlerde yardım amaçlı gösterilere çıkmaya başlayacağım. Deprem bölgesindeki çocuklar için. Onlara hazırlanıyorum şimdi'' dedi.

Öztürk, Beyaz Show hakkında Acun Ilıcalı ile görüşüp görüşmediği sorulduğunda ise bomba bir yanıt verdi.

Öztürk, Acun Ilıcalı'nın Survivor'da yarışmacılara sinirlenip sandelye fırlattığı anlara gönderme yaparak ''Gerçekten kızdırdılar. Artık yaşlar geçiyor. Acun o sinirini yense beni de arayacak ama şuanlık o sinirle beni aramasın'' dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime