Turktime

Yıldız Tilbe 22 milyon lirayı reddetti

Hakkında 'hastaneye kaldırıldı' şeklinde yalan haberler yapıldığını belirten Yıldız Tilbe, "Beni arayıp teyitlemek gibi bir niyetleri bile yok, kötü düşünüyorlar." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Yıldız Tilbe 22 milyon lirayı reddetti
Haberler / Magazin
4 Şubat 2024 Pazar 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yıldız Tilbe, hakkında 'hastaneye kaldırıldı' şeklinde yalan haberler yapıldığını belirterek, bu durumdan rahatsız olduğunu söylemişti.

"BENİM İŞİM HER ŞEYİM" 
57 yaşındaki şarkıcı, "Beni arayıp teyitlemek gibi bir niyetleri bile yok, kötü düşünüyorlar. 'Kalbimden Çıkmıyorsun' adlı yeni parçam çıktı, şimdiden trendlerde ilk 3’te. Bunları konuşalım. Benim işim her şeyim. Olumlu geri dönüşler oldukça mutlu oluyorum" açıklamasında bulunmuştu.

22 MİLYON 500 BİN LİRAYI ELİNİN TERSİYLE İTTİ 
Uçak korkusu nedeniyle KKTC’deki 15 konserini iptal ederek, 22 milyon 500 bin lirayı elinin tersiyle iten sanatçının, trafikte gördüğü seyyar satıcılara para dağıttığı ortaya çıktı.

HER ZAMAN HAZIRLIKLI GEZİYOR 
Aracının torpidosunda devamlı para bulundurduğu öğrenilen Tilbe’nin, binlerce lirayı rulo haline getirmek için arkadaşlarından da destek istediği öğrenildi. Sokağın iyilik meleği haline gelen sanatçının, sahne kazancının büyük kısmını yardıma muhtaç kişilere vermesi ise büyük alkış topladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime