Turktime

Pınar Deniz bir kez daha aşkını ilan etti: Aramıza kimse giremez

Pınar Deniz sevgilisi Kaan Yıldırım ile Beşiktaş’ta gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. Gazetecilerle sohbet eden çiftten Pınar Deniz, ‘Aramıza kimse giremez’ diyerek bir kez daha Yıldırım'a aşkını haykırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Pınar Deniz bir kez daha aşkını ilan etti: Aramıza kimse giremez
Haberler / Magazin
3 Şubat 2024 Cumartesi 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kanal D yayınlanan ‘Yargı’nın ‘Avukat Ceylin’i Pınar Deniz uzun süredir meslektaşı Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor.

Nikah masasına oturmaları beklenen ikili, Emin Alper'in Dostoyevski’nin adlı aynı eserinden sahneye uyarladığı ve yönettiği ilk tiyatro oyunu olan ‘Öteki’nin galası, önceki akşam Zorlu Psm'de yapılan galasına katıldı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü çiftten Kaan Yıldırım, "Filmimiz bitti. Her şey çok güzeldi. Bugün bu oyun için geldik. Oyunu çok merak ediyoruz" dedi.

Pınar Deniz ise sevgilisine övgü dolu sözler söyleyerek; "Ben filmi çok beğendim. Mutlaka gidilmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

"ARAMIZA KİMSE GİREMEZ"
'Yargı'nın muhteşem gittiğini söyleyen güzel oyuncu, "81 bölüm oldu. Ben ikinci sezonda biter diye düşünüyordum. Ama çok tatlı bir enerji yakaladık. Seyircide bu hikayeyi izlemeye devam etmek istedi. Bizde bitirmek istemedik" açıklamasında bulundu.

Deniz, Yıldırım ile fotoğraf çektirdiği sırada kolunda olan çantasını diğer koluna alarak, "Aşkımızın arasına çanta girmesin. Diğer koluma alayım. Aramıza kimse giremez" diyerek aşkını bir kez daha ilan etti. Ünlü ismin bu göndermesi ise akıllarda soru işareti bıraktı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime