Turktime

Yeni fragman yayınlandı

Masumlar Apartmanı 28. bölüm 2. fragmanında ! Han'ın birisini kazan dairesine zincirlediği anlar izleyiciyi heyecanlandırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Yeni fragman yayınlandı
Haberler / Medya
3 Nisan 2021 Cumartesi 09:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz hafta milli maç olduğu için yeni bölümü ekrana gelmeyen Masumlar Apartmanı'nın 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Psikoloğa giden Han'ın düzeleceğini düşünen İnci, öğrendikleriyle şaşkına dönüyor. Safiye ve Gülben'in durumu gittikçe kötüleşirken Han'ın bir kişiyi kazan dairesinde zincirlediği görüldü.


Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masumlar Apartmanı 1 haftalık aranın ardından 6 Nisan Salı akşamı 28. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Tüm dengelerin değiştiği Masumlar Apartmanı'nın yeni bölüm fragmanında yaşananlar ise izleyicileri korkuttu.

HAN, BİRİNİ KAZAN DAİRESİNE ZİNCİRLEDİ

Masumlar Apartmanı'nın 28. bölüm 2. fragmanında Han'ın psikoloğa gitmesiyle her şeyin düzeleceğini sanan İnci'yi şoke edecek yeni gelişmeler yaşanıyor. Safiye'nin durumu gün geçtikçe daha da kötüleşirken Gülben de onunla birlikte kötüleşmeye devam etmektedir. Han'ın kazan dairesindeki zincirlere bağladığı büyük sırrı ise görenleri şoke ediyor.


1 HAFTA ARA VERİLDİ

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nın geçtiğimiz hafta izleyici ile buluşması gereken yeni bölümü, milli maç nedeniyle yayınlanmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime