Turktime

Fatih Altaylı, Abdulkadir Selvi ile dalga geçti!

Fatih Altaylı, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin "Selahattin Demirtaş’ta eksik olan bir şey var, o da yeterince cesur olmaması" sözleriyle dalga geçti.
ABONE OL
Abone Ol
Fatih Altaylı, Abdulkadir Selvi ile dalga geçti!
Haberler / Medya
2 Nisan 2021 Cuma 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın önerilerinin siyasette karşılık bulduğunu belirtti. Selvi, "Selahattin Demirtaş’ta eksik olan bir şey var, o da yeterince cesur olmaması" görüşünü savundu. 

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı ise Abdulkadir Selvi'nin yazısına ilişkin olarak, "Bugünün fıkrası batık amiral gemisi personeli Abdulkadir Selvi'den" yorumunu yaptı. 

Altaylı yazısında, "Köşe yazarlarımız bazen çok komik fıkralar yazabiliyorlar.  Aslında fıkranın komikliği biraz da kimin yazdığına bağlı oluyor.  Bugünün fıkrası batık amiral gemisi personeli Abdulkadir Selvi'den.  Kısacık ama çok güldürücü.  Selvi'nin fıkrası şöyle?  'Selahattin Demirtaş'ta eksik olan bir şey var, o da yeterince cesur olmaması." ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Misafir
 2 Nisan 2021 Cuma 23:41
Anlaşılıyor ki, Demirtaş , Fatihin cesur adamı. Cesur adamın ne yaptığı ortada. Fatih oldum olası yakındır HDP ye .

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime