Turktime

Yasemin Yalçın, Mahsun'a sahip çıktı

'Vezir Parmağı' filminin başrol oyuncularından Yasemin Yalçın, Mahsun Kırmızıgül'ün eleştiri oklarının hedefi olmasına tepki gösterdi ve destek oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Yasemin Yalçın, Mahsun'a sahip çıktı
Haberler / Kültür
1 Şubat 2017 Çarşamba 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı, ‘Vezir Parmağı' adlı komedi filmi Anamur'un MHP'li Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından Kırmızıgül'e yönelik ‘PKK terör örgütüne sempati ile bakıyor' ve Kayseri Develi ilçesinin AK Partili Mehmet Cabbar tarafından filme yönelik ‘milli ve manevi değerlere aykırı' açıklamalarıyla gündeme geldi. Her iki başkan da filmin ilçelerinde gösterilmeyeceğini söyledi.
Filmin oyuncularından tecrübeli sanatçı Yasemin Yalçın, Mahsun Kırmızıgül'ü hedef alan iddialara karşı Gazete Duvar'a şu açıklamayı yaptı;

“Mahsun ülkesini, vatanını seven bir adam, insan gibi insan. Bu muameleyi hak etmiyor. Doğduğu yere bakılıyor ve ötekileştiriliyor. Artık bu ayrımcılık bitmeli. Bir filmi beğenmeyebilirsiniz, gayet doğaldır. Başarısızlıklar da insanı olgunlaştırır. Ancak daha filmi izlemeden bambaşka bir yerden saldırıya başladılar. Nihat Doğan'ın ağzına kadar düştük. Film eleştirisi Nihat Doğan'a kaldı. Yaptığımız işe saygı kalmamış, daha ne söyleyeyim!”

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime