Turktime

Ünlü oyuncu Ahmet Dursun Aile Apartmanı tiyatrosu ile dönüyor

Ünlü oyuncu Ahmet Dursun, Aile Apartmanı oyunuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 16 Aralık'ta Maltepe Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde sahne alacak oyun, komedi formatında seyirciyle buluşacak.
ABONE OL
Abone Ol
Ünlü oyuncu Ahmet Dursun Aile Apartmanı tiyatrosu ile dönüyor
Haberler / Kültür
25 Kasım 2023 Cumartesi 15:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemal Karaoğlan'ın yazdığı, yönetmenliğini Göksel Keşen'in üstlendiği komedi formatındaki 'Aile Apartmanı' oyunu, 16 Aralık'ta Maltepe Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde sahne açacak.

Oyunda Mehmet Elmas, Ömer Güney, İlkin Oğuzhan Çakır, Ahmet Dursun aynı sahneyi paylaşacak. Yeşilçam oyuncularından Ergun Sözen’inde konuk oyuncu olarak gözükeceği yapımın biletleri biletini al ve passo üzerinden satışa sunulmaktadır.

OYUNUN KONUSU

İstanbul’un elit bir semtinde ailesinden kalan apartmanını korumak ve ayakta tutmak için kiracı seçerken çok dikkatli davranan Şevket Bey bu düşüncesinin kapıcısı Hikmet tarafından suiistimal edileceğinden habersiz günlük yaşantısına devam etmektedir. Kapıcı Hikmet şimdilik kiralardan aşırdığı parayla krallar gibi bir yaşam sürdürmeye hazırlanırken ansızın gelişen bir olayla her şey bir anda tersine dönecektir. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime