Turktime

Keçiören Belediyesi Öğretmenler için ses yarışması düzenleyecek

Keçiören Belediyesi Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi (TEKNOMER), Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerin eğlenceli vakit geçirmesi için ses yarışması düzenleyecek. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sadece bir gün değil her gün Öğretmenler Günü’dür.
ABONE OL
Abone Ol
Keçiören Belediyesi Öğretmenler için ses yarışması düzenleyecek
Haberler / Kültür
20 Kasım 2023 Pazartesi 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara’nın Keçiören Belediyesi Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi (TEKNOMER), Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerin eğlenceli vakit geçirmesi için ses yarışması düzenleyecek. Bu etkinliğe katılmak isteyen öğretmenler TEKNOMER’in web sitesinde yayımlanan linkten online başvuru yaparak yarışmaya katılmaya hak kazanacak.

Ses yarışmasına katılmak isteyen öğretmenlere davette bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sadece bir gün değil her gün Öğretmenler Günü’dür. ‘Bana bir kelime öğretenin kırk yıl kölesi olurum ve İlim Çin’de de olsa al’ sözlere boşa söylenmemiştir. Hepimiz öğretenlerimizin tornasından geçtik. Bizlerde öğretmenlerimizin büyük emek ve gayretleri var. Öğrencileri nakış nakış işleyen tüm öğretmenlerimizi ses yarışmamızda keyifli vakit geçirmeye davet ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime