Turktime

Ümit Özdağ'dan 'gizli anlaşma' tepkisi: Hepinizin haberi var

Kemal Kılıçdaroğlu ile gizli anlaşma yaptıkları ortaya çıkan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, muhalif liderlere tepki gösterdi. Özdağ, "Haberimiz yok’ diyemezler, hepsinin haberi var. Hele Meral Akşener’in böyle bir şey söylemeye hiç hakkı yok." ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Ümit Özdağ'dan 'gizli anlaşma' tepkisi: Hepinizin haberi var
Haberler / Siyaset
25 Temmuz 2023 Salı 10:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun doğruladığı ve Öztrak'ın haberdar olmadığını söylediği gizli anlaşma gündeme bomba gibi düştü. Başta muhalefetteki liderlerden olmak üzere ortaya çıkan bu gizli anlaşma büyük tepki çekti. 

Çankaya Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen “100. Yılında Lozan Barış Antlaşması-Lozan Paneli”ne katılan Özdağ konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"MERAL AKŞENER'İN BÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEYE HİÇ HAKKI YOK"

Tüm liderlerin, özellikle de İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yapılan anlaşmadan haberi olduğunu belirten Ümit Özdağ şu ifadeleri kullandı:

"Haberimiz yok’ diyemezler, hepsinin haberi var. Hele Meral Akşener’in böyle bir şey söylemeye hiç hakkı yok. Televizyon kameralarının önünde, 28’inden önce çıktı, tek tek tek açıkladı. Neden açıkladı onu bilemem ama açıkladığını biliyoruz. Ben bile Twitter hesabımdan bu açıklamayı paylaştım.

Özetle, Kemal Bey’in yapmış olduğu hamle, yani Zafer Partisi ile bu ittifak çerçevesinde Zafer Partisine İçişleri Bakanlığı ve iki bakanlığın verilmesi bütün bir seçim kampanyası boyunca yapılmış en doğru harekettir. Tabanda da böyle bir karşılık gördü zaten.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime