Turktime

Trump'tan Biden'a gönderme: Hayatta olduğunun bile farkında değil

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Ulusal Tüfek Derneği fuarında konuştu. Trump, "Eğer Biden suçlanmayacaksa, bu onların bileceği iş. Ama o zaman benim de suçlanmamam gerekir" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Trump'tan Biden'a gönderme: Hayatta olduğunun bile farkında değil
Haberler / Dünya
11 Şubat 2024 Pazar 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya'daki Ulusal Tüfek Derneği fuarında konuşma yaptı.

ABD Başkanı Joe Biden'ın evinde ve ofisinde resmi belgelerin bulunmasıyla ilgili rapor hakkında konuşan Trump, "Eğer Biden suçlanmayacaksa, bu onların bileceği iş. Ama o zaman benim de suçlanmamam gerekir" dedi.

"BIDEN SORUMLU DEĞİL"

Biden'ın soruşturmasıyla ilgili raporda 'zayıf' ve 'bulanık' hafızalı olduğu için suçlamaya gerek olmadığına yönelik ifadeler hakkında açıklama yapan Trump, "Bu, Biden'ın siyasi rakibine yani bana karşı taraflı yargıdan başka bir şey değildir. Burada sorumlunun Biden olduğunu da düşünmüyorum çünkü bence kendisi hayatta olduğundan bile bihaber" ifadelerini kullandı.

"Joe Biden ve eşkiyaları, silahlarınızı almak için her şeyi yapacak"

En çok silahlı toplu katliamın yaşandığı ülkede silah edinmenin kısıtlanmasına yine karşı çıkıp Biden'ı eleştiren Trump şöyle dedi:

En kötüsü belki de Amerika'yı suçtan geçilmeyen, çetelerin kontrolündeki, terörle dolu bir yere çeviriyor olmaları. Joe Biden ve eşkiyaları, silahlarınızı almak ve tanrı vergisi kendini koruma hakkınızı yok etmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar. Kendinizi korumak hakkınız. Bu hakka ezelden beri sahipsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime