Turktime

Rusya'dan Ukrayna'ya İHA saldırısı

Ukrayna'ın Odessa Bölge Vali Kiper bugün yaptığı açıklamada, Rus Şahed tipi insansız hava araçlarının art arda dalgalar halinde bölgeye gece boyunca saldırı düzenlediğini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Rusya'dan Ukrayna'ya İHA saldırısı
Haberler / Dünya
10 Şubat 2024 Cumartesi 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları sürerken, Ukrayna'ın Odessa Bölgesi gece boyu saldırılara maruz kaldı.

Ukrayna'ın Odessa Bölge Vali Oleh Kiper bugün yaptığı açıklamada, Rus Şahed tipi insansız hava araçlarının art arda dalgalar halinde bölgeyi gece boyunca vurduğunu belirtti. Vali, hava savunmasının en az 21 insansız hava aracını düşürdüğünü, şarapnel ve enkazların dört kişiyi yaraladığını söyledi. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

The Kyiv Independent'ta yer alan habere göre Vali Kiper, Ukrayna hava savunmasının ilk saldırı dalgasında dokuz insansız hava aracının tamamını, ikinci ve üçüncü dalgada ise 12 insansız hava aracını düşürdüğünü ekledi.

Yaralanan dört kişinin tamamı liman tesislerinin çalışanları olduğu ifade edildi. Yaralılar tedavileri için hastaneye kaldırıldı.

Ayrıca saldırılarıların Tuna Nehri'ndeki liman tesislerine ve liman kenti İzmail ve çevresindeki diğer sivil altyapıya da zarar verdi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime