Turktime

Trabzonspor'un gündeminde Tochi Chukwuani var

Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, uzun süredir gündeminde olan Tochi Chukwuani'yi bir an önce kadrosuna katmak istiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor'un gündeminde Tochi Chukwuani var
Haberler / Spor
3 Ağustos 2023 Perşembe 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karadeniz ekibi Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Hırvat hoca, Akyazı'da oynanacak ilk maç olan Antalyaspor maçını mutlaka kazanıp, sezona iyi başlamayı hedefliyor.

700 BİN EURO'YA İKNA EDİLMİŞTİ

Bununla birlikte transfer çalışmaları da tam gaz devam ediyor. Bordo-Mavililer'in listesindeki Zinckernagel, 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Club Brugge'a giderken; Tochi Chukwuani transferinde de son aşamada sıkıntı çıkmıştı. Trabzonspor'un 700 bin Euro civarı bonservis bedeliyle ikna ettiği Lyngby BK, Sporting Lizbon ve Anderlecht kulüpleri devreye girince fiyat yükseltti.

TEKLİF ARTIYOR

Trabzonspor'un iddia edildiği gibi oyuncu tarafıyla sıkıntı yaşamadığı, Danimarka ekibinin tavrı nedeniyle sürecin uzadığı öğrenildi. Teklifini artıran Fırtına, Tochi'ye Bordo-Mavili formayı giydirmek için şartları zorluyor.

YÜKSEK PROFİL BİR İSİM DAHA

Orta sahanın merkezinde görev yapan ve oyun tarzı nedeniyle Danimarka'da Pogba'ya benzetilen 20 yaşındaki futbolcuya, teknik direktör Nenad Bjelica da onay vermişti. Trabzonspor, Tochi'nin dışında merkeze yüksek profil bir isim almayı daha düşünüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime