Turktime

Galatasaray, Kerem Demirbay transferinin detaylarını açıkladı

Galatasaray, Leverkusen'den transfer ettiği Kerem Demirbay'In maliyetini açıkladı. -
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray, Kerem Demirbay transferinin detaylarını açıkladı
Haberler / Spor
3 Ağustos 2023 Perşembe 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray, Bayer Leverkusen'den transfer ettiği Kerem Demirbay'In maliyetini duyurdu.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Galatasaray, Futbolcunun eski kulübüne 3 milyon 700 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Oyuncu ise 1 milyon Euro yıllık ücret alacak.

Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Kerem Demirbay ve kulübü Bayer 04 Leverkusen Fussball GmbH ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 3.700.000 EUR transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 1.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

"TRANSFER İÇİN ÇOK MÜCADELE ETTİK"

İmza sonrası konuşan Kerem Demirbay "Şu an çok mutluyum. Gurur verici bir durum. Küçüklüğümden beri hayalimdi burada olmak." dedi.

Leverkusen'in kendisiyle sözleşme uzatmak istediğini söyleyen Kerem, "Transfer biraz zor oldu. Bayer Leverkusen sözleşmemi uzatmak istedi ama ben istemedim. Transfer için çok mücadele ettik ve çok şükür buradayım. Burada oynamak çok büyük bir şey. Hazırım!" ifadelerini kullandı.

KEREM DEMİRBAY KİMDİR?

Galatasaray'ın 3.7 milyon Euro karşılığında renklerine bağladığı Kerem Demirbay, 2019 yılında Bayer Leverkusen'e tam 32 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. 2 kez Almanya Milli Takımı'nın formasını da giyen tecrübeli futbolcu, Hamburg, Dortmund, Kaiserslautern gibi takımlarda da yer almıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime