Turktime

Tokyo'dan madalya yağıyor!

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları masa yenisi tek erkeklerde yarı finale yükselen Ali Öztürk, (Sınıf 5) Abdullah Öztürk ve Nesim Turan (Sınıf 4) madalya kazanmayı garantiledi.
ABONE OL
Abone Ol
Tokyo'dan madalya yağıyor!
Haberler / Spor
27 Ağustos 2021 Cuma 16:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tokyo'da düzenlenen 2020 Paralimpik Oyunları masa tenisi tek erkeklerde Ali Öztürk (Sınıf 5) çeyrek finalde karşılaştığı Sırp rakip Mitar Palikuca'yı 13-11, 8-11, 11-7 ve 11-6'lık setlerle 3-1 yenerek yarı finale yükseldi ve madalya almayı garantiledi.

Ali Öztürk, yarın son paralimpik şampiyonu Çinli sporcu Ningning Cao ile TSİ 08.20'de karşı karşıya gelecek.

2 madalya daha!

Öte yandan Tokyo'da yine masa tenisi tek erkeklerde Abdullah Öztürk ve Nesim Turan da(Sınıf 4) yarı finale yükselerek madalya kazanmayı garantileyen isimler arasına girdiler.

Abdullah Öztürk, Tokyo Büyükşehir Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadelede İspanyol rakibi Fransisco Lopez Sayago'yu 11-6, 11-9 ve 11-2'lik setlerle 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı ve madalya kazanmayı garantiledi.

Nesim Turan da çeyrek final mücadelesinde karşılaştığı Slovak rakibi Boris Travnicek'i  11-9, 12-10 ve 11-9'la 3-0 yenerek yarı final biletini aldı ve madalyayı garantileyen sporcular arasına katıldı.

Abdullah Öztürk, yarı final mücadelesinde Kryzszof Zylka (Polonya)-Maxime Thomas (Fransa) maçının galibiyle yarın TSİ 09.00'da karşılaşacak. Nesim Turan ise yarın aynı saatte Sm Saleh (Mısır)-Young-Kun Kim (Güney Kore) karşılaşmasının galibiyle yarı finalde mücadele edecek.

Finale yükselmeleri durumunda İki milli sporcu, altın madalya için birbirlerine rakip olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime