Turktime

Marca yazdı! Real Madrid büyük şova hazırlanıyor

Real Madrid, bu yazın en sükse transferine imza atmak için geri sayıma geçti. İspanyollar, Mbappe için hazırlayacağı tanıtım gününde karar kılmak üzere.
ABONE OL
Abone Ol
Marca yazdı! Real Madrid büyük şova hazırlanıyor
Haberler / Spor
27 Ağustos 2021 Cuma 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Marca'nın verdiği habere göre Kylian Mbappe, PSG'nin tüm tekliflerine kamuoyu baskısına ve vaatlere rağmen geri adım atmadı ve artık Real Madrid'e hiç olmadığı kadar yakın durumda.

Real Madrid'in, Mbappe transferi için PSG'ye 170 milyon + 10 milyon euroluk son teklifi sunduğu ve artık dev imza için geri sayıma geçtiği yazıldı.

PSG ise yıldız oyuncu Kylian Mbappe'ye 5+1 yıllık yeni sözleşme teklif etti. Ancak 22 yaşındaki Fransız yıldız bu teklifi kabul etmedi.

Önceki günlerde de AS'ta çıkan haberde, Mbappe'nin 2022 yazında bitecek olan sözleşmesinin Florentino Perez tarafından bir koz olarak kullanıldığı ifade edilirken, Mbappe'nin kendisini sağlam tutması halinde bu yaz değilse de gelecek yaz mutlaka Real Madrid'e gideceği de dile getirilmişti.

BÜYÜK ŞOVA HAZIRLANIYORLAR

Yine Marca'nın verdiği habere göre Real Madrid yönetimi, resmi açıklamayı yaptıktan sonra Mbappe'yi taraftarla buluşturmak için büyük bir şova hazırlanıyor.

Habere göre Real Madrid yönetimi, 9 Eylül Perşembe ya da 10 Eylül Cuma günü, Mbappe'nin milli takımdan dönmesi ile beraber Valdebebas'da bir tören hazırlıyor. Diğer seçenekte ise yönetim, 11 Eylül'deki Celta Vigo maçı öncesinde Mbappe'yi taraftarla buluşturmaya hazırlanıyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime