Turktime

Tasarım ustası Pınar Erdoğan: Hayatta bir TASARIM 

Ankara'nın tanınmış iş kadınlarından, takı tasarım uzmanı Pınar Erdoğan,  "Doğadan gittikçe uzaklaştığımız bu dönemde taşların iyileştiren etkilerini tasarımla bütünleştirerek insanlarla paylaşmak istedim." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Tasarım ustası Pınar Erdoğan: Hayatta bir TASARIM 
Haberler / Kültür
2 Aralık 2023 Cumartesi 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara'nın tanınmış iş kadınlarından, takı tasarım uzmanı Pınar Erdoğan, 
"Doğadan gittikçe uzaklaştığımız bu dönemde taşların iyileştiren etkilerini tasarımla bütünleştirerek insanlarla paylaşmak istedim." dedi.

ODTÜ mezunu, eski Telsim Ankara Bölge sorumlusu da olan Pınar Erdoğan'ın tasarımını yaptığı doğal takılar Türkiye'den sonra Avrupa'nın da ilgi alanına girdi. Başta Almanya ve Fransa olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinden sipariş alan Erdoğan, 

"Doğaya hayran biri olarak, doğanın bize sunduğu saf taşlarla tasarım yapmak için çıktım bu yola. Özellikle doğadan gittikçe uzaklaştığımız bu dönemde taşların iyileştiren etkilerini tasarımla bütünleştirerek insanlarla paylaşmak istedim. 

Asırlardır süregelen kraliyet ve saltanat ailelerinin de gerek mücevher olarak, gerek diğer pek çok alanda kullandığı bu doğal taşlarla çalışmak benim için ayrı bir zevk. Ülkemizin ve dünyanın geçirdiği bu zor zamanlardan üreterek geçirmeye çalışanlardanım ben de. 

"KADININ HAYATINA DOKUNABİLMEK"
Kısa süre önce çıktığım bu yolda en büyük amacım, markalaşırken aynı zamanda elde ettiğim gelirle daha çok ihtiyaç sahibi öğrenciye destek olmak ve daha çok kadının hayatına dokunabilmektir." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime