Turktime

Tarkan: Depremde yaşananları unutmadık!

Tarkan, Kahramanmaraş'ta depremde enkaz altında kalan kızının elini tutarken çekilen fotoğrafıyla afetin sembolü olan Mesut Hançer'in fotoğrafını paylaşarak sitem etti.
ABONE OL
Abone Ol
Tarkan: Depremde yaşananları unutmadık!
Haberler / Magazin
7 Şubat 2024 Çarşamba 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kahramanmaraş'ta depremde enkaz altında kalan kızının elini tutarken çekilen fotoğrafıyla afetin sembolü olan Mesut Hançer'in fotoğrafını paylaşan mega star Tarkan, "Hepimizin içini yakan bu fotoğraf gözümüzün önünden gitmedi. 6 Şubat depremini ve bu depremde yaşananları, yaşatılanları unutmadık. Verilen sözlerin tam anlamıyla yerine getirilmediğini de..." ifadelerini kullandı.

TARKAN, DEPREMDE CAN VERENLERİ, SEMBOL FOTOĞRAFLA ANDI

Dünyaca ünlü mega star Tarkan, 6 Şubat 2023'te yaşanan Kahramanmaraş merkez üssü depremlerinin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşları sosyal medyadan yaptığı paylaşımla andı. Tarkan, depremde enkaz altında kalan kızının başından bir an olsun ayrılmayan baba Mesut Hançer'in fotoğrafını paylaştı.

O bölgelerde hala yardım bekleyen insanlar var. Yetkililerin verdikleri sözleri yerine getirmesini, görevlerini hakkıyla yapmasını bekliyoruz. 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve güç diliyorum."

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime