Turktime

Çağla Şikel'den karın kası şovu!

Sunucu, manken ve oyuncu Çağla Şikel, sosyal medya hesabından spor sonrası paylaşım yaptı. Şikel'in fiziği ve karın kasları takipçilerinin dikkatini çekti.
ABONE OL
Abone Ol
Çağla Şikel'den karın kası şovu!
Haberler / Magazin
5 Şubat 2024 Pazartesi 18:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sık sık gündeme gelen güzel sunucu ve oyuncu Çağla Şikel, sosyal medyada kas şovu yaptı. Spor sonrası karın kaslarıyla paylaşım yapan Çağla Şikel dikkatleri üzerine çekti.

FİZİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

İki çocuk annesi manken, sunucu ve oyuncu Çağla Şikel, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Son olarak spor sonrası paylaşım yapan Çağla Şikel, düzgün fiziği ve kaslı karnı ile takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Yan karın ve göbek kısmındaki kaslarının belirginliği gözlerden kaçmazken, ünlü mankenin spora ve beslenmesine dikkat ettiği paylaşımından da belli oluyor.

''EVET AYRILDIK, HABERLER DOĞRU''

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, sekiz yıllık aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Nikâh masasına oturacakları konuşulan ünlü çift, geçtiğimiz ay sürpriz şekilde yollarını ayırmaya karar vermişti.

Şıkel, "Evet ayrıldık, haberler doğru. Ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti" demişti.

'SEVGİLİN VAR MI?' SORUSUNA FOTOĞRAFLI CEVAP 

Çağla Şıkel'in, 4.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı art arda paylaşımlara, bir takipçisinin yönelttiği "Sevgilin var mı?" sorusuna verdiği yanıt damga vurdu.

Şarkıcı Emre Altuğ'la yedi yıllık evliliği 2015'te tek celsede biten ünlü isim, 31 Ekim 2009'da dünyaya gelen oğlu Kuzey ve 2 Mart 2012 tarihinde doğan oğlu Uzay ile fotoğraflarını yayınladı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime