Turktime

Süper Lig'e Uğurcan Çakır damgası! Avrupa devleri takipte

A Milli Takımımız’ın Avrupa Şampiyonası’nda yaşadığı hayal kırıklığının ardından sezona pek de iyi başlayamayan Uğurcan Çakır, Konyaspor maçında harikalar yarattı. 8 kurtarışla 90 dakikayı tamamlayıp, inanılmaz toplar çıkartan yıldız kaleci, eski günlerine dönüş yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Süper Lig'e Uğurcan Çakır damgası! Avrupa devleri takipte
Haberler / Spor
25 Eylül 2021 Cumartesi 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor için Konya maçının bir kahramanı vardı, o da tartışmasız Uğurcan Çakır’dı... Kalesine gelen 10 şutun 8’inde gole izin vermeyen yıldız file bekçisi, kariyerinde en çok kurtarış yaptığı ikinci maçını oynadı. Serdar Gürler’in direkten dönen topu öncesinde topa parmaklarıyla müdahale eden Uğurcan, son bölümlerde ise çizgi üstünde müthiş bir refleksle iki mutlak golü çıkardı.

Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörünün de övgüyle bahsettiği Milli eldiven, soyunma odasında da kahraman gibi karşılandı. Takım arkadaşlarının performansından dolayı kutladığı Uğurcan, adeta eski günlerine dönüş yaptı.

AVRUPA'NIN DİKKATİNİ ÇEKTİ

A Milli Takımımız’ın tamamı için sıkıntılı geçen Avrupa Şampiyonası’nın ardından çabuk toparlanan Uğurcan, Avrupalı futbolseverlerin de bir kez daha dikkatini çekti. Yayıncı kuruluşun sosyal medyadan paylaştığı Uğurcan’ın kurtarışlarını içeren videoya, İngiliz, İspanyol ve Fransız taraftarlar yorumlar yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime