Turktime

Sergen Yalçın: Çözüm yaratmamız gerekiyor

Altay mağlubiyeti sonrası açıklamada bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bahane üretmenin kimseye faydasının olmayacağını belirterek, "Bu tip skorlar olabiliyor ligde. Bizim çözüm yaratmamız gerekiyor" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Sergen Yalçın: Çözüm yaratmamız gerekiyor
Haberler / Spor
25 Eylül 2021 Cumartesi 00:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Altay'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Sergen Yalçın’ın açıklamaları şöyle:

“Öncelikle Altay kulübünü ve Mustafa hocayı tebrik ederim kazandıkları için. Çok kötü bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Oyunun tamamında, özellikle ikinci yarıda tamamen bizim üstünlüğümüzde olan bir oyundu. Golden sonra farkı arttırabilecek pozisyonları yakaladık, yapabilirdik. Maalesef bireysel hatalarda futbol hemen cezayı kesiyor. Çok basit hatalar yaptık. Neredeyse hiç pozisyon vermediğimiz bir yarıda iki tane gol yedik. Aynı Salı günü olduğu gibi. Rakibin pozisyonu yoktu üç gol yedik. Bugün de özellikle ikinci yarıda hiç kaleye gelmeyen rakip. Kazanıp devam edebileceğimiz bir oyundu beceremedik.”

'ÇÖZÜM YARATMAMIZ GEREKİYOR'

Sergen Yalçın bahane üretmenin kimseye faydasının olmayacağını belirterek, "Bu tip skorlar olabiliyor ligde. Bizim çözüm yaratmamız gerekiyor, zor bir süreçten geçiyoruz. Bu sakatlıkların birçoğu salı ve çarşamba devam edecek gibi görünüyor. Bakalım en kısa sürede toparlanıp milli maçtan sonra sağlam kadroyla devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Maçta sakatlanan Pjanic'in Şampiyonlar Ligi'nde Ajax karşısında oynamasının zor olacağını aktaran Yalçın, “Zannetmiyorum oynayacağını Pjanic’in de. Salı, cumartesi o da olmaz. Olduğu kadar, kim varsa dönecek oyuncular var. Rosier dönecek, Necip dönebilir, Larin döner, Batshuayi döner. Onları alırız, buradakilerle birleştirip devam edeceğiz. Sezonun başında bu kadar arka arkaya oyuncuları oynattığınız zaman kolay değil. Zor maçlar, tempolu maçlar ve aynı oyuncuları oynatmak zorunda kalıyoruz.” ifadesini kullandı.

Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü:

“Rotasyon yapıyoruz, vay rotasyon mu yapılır, öyle mi oynanıyor. Futbolu çok bilen arkadaşlar var dışarıda. Diğer oyuncuları da kullanmamız gerekiyor. Yaklaşık 24 günde 7 maç oynuyorsun, aynı grupla bu maçları oynayamazsın. Biz bir takımız. Herkesi kullandığımız için takım diyorlar. Bazen işler istediğiniz gibi olmuyor. Zor bir süreçten geçiyoruz, bunu atlatacağız kimsenin şüphesi olmasın.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime