Turktime

Sevda Erginci'den kötü haber

Bir dergi için objektif karşısına geçen Sevda Erginci, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafıyla hayranlarından tam puan aldı. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Erginci'den hayranlarına kötü haber geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Sevda Erginci'den kötü haber
Haberler / Magazin
18 Mayıs 2021 Salı 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karagül, Ver Elini Aşk, Yasak Elma, Sevgili Geçmiş ve son olarak Uyanış: Büyük Selçuklu gibi dizilerde boy gösteren Sevda Erginci, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafıyla hayranlarından tam puan aldı.

Elele dergisi için kapak kızı olan Sevda Erginci, dergi için verilen pozlardan birini kendi Instagram hesabından paylaştı. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde dönem kıyafetleriyle görmeye alışık olduğumuz Sevda Erginci’nin bu pozu hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

SEVDA ERGİNCİ UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİNDEN AYRILIYOR
Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakterini canlandıran Sevda Erginci'nin diziden ayrılacağı konuşuluyor. Söylentilere göre; oyuncunun diziden ayrılma nedeni hikayesinin sona ermesi. Sevda Erginci’nin bu hafta son kez dizide görüleceği söyleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime