Turktime

Can Yaman'dan söylentileri bitiren fotoğraf

Can Yaman ile ayrıldıkları iddia edilen Diletta Leotta çiftinden söylentileri bitiren fotoğraf geldi. Geçtiğimiz günlerde tatile çıkan çift, Instagram üzerinden “birlikteyiz, mutluyuz” mesajı verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Can Yaman'dan söylentileri bitiren fotoğraf
Haberler / Magazin
18 Mayıs 2021 Salı 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'Erkenci Kuş' dizisiyle birlikte İtalya'da büyük bir hayran kitlesi edinen Can Yaman, İtalyan yapımı Sandokan dizisi için ülkeye gitti. Uzun süredir İtalya'da yaşayan Can Yaman, spor spikeri Diletta Deotta ile yaşadığı aşkla da gündemden düşmüyor.

Geçtiğimiz günlerde Diletta Leotta'nın bir iş insanı ile yakalandığı şeklindeki haberler üzerine Can Yaman'ın nasıl bir tavır alacağı da merak konusu olmuştu.

INSTAGRAM'DAN MUTLULUK POZU

Fotoğrafın Can Yaman ile Diletta Leotta'nın ilişkisi başlamadan önce çekildiğinin ortaya çıktığı da medyaya yansımıştı. Can Yaman, tüm bu söylentilere, dün İtalya'dan yaptığı bir paylaşımla da noktayı koyarak "Birlikteyiz, mutluyuz" mesajını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime