Turktime

Seks oyuncağı ile cinayet

20 yaşındaki genç kız partnerini seks oyuncağıyla öldürdü!
ABONE OL
Abone Ol
Seks oyuncağı ile cinayet
Haberler / Dünya
14 Aralık 2019 Cumartesi 16:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Avustralya'da ülke gündemini sarsan bir cinayet yaşandı. Çöpçatan sitesinde tanışıp buluştuğu kişiyle cinsel ilişkiye giren 20 yaşındaki kadın, yatakta soğukkanlılıkla cinayet işlediğini itiraf etti. Mahkemeye çıkarılan kadın, 24 yaşındaki adamı seks oyuncağı ile boğarak öldürdüğünü söyledi.

Avustralya’da popüler olan çöpçatan sitesi Plenty of Fish aracılığı ile tanıştığı 24 yaşındaki Maulin Rathod’u öldürmekle suçlanan 20 yaşındaki Jamie Lee Dolheguy mahkemede ön duruşmaya çıkartıldı.

İnternette tanıştığı Rathod ile mesajlaşan Dolheguy, ikilinin cinsel ilişki sırasında “köle fantezisi” başta olmak üzere birçok konuda anlaştıktan sonra buluştuklarını belirtti.

Melbourne’de yaşayan Dolheguy, 2018’in son günlerinde mesajlaştıktan sonra Hint asıllı Rathod’ı evine davet ettiğini söyledi.

Avustralyalı kadın kişilik bozukluğu sebebiyle cinayeti işlediğini ileri sürdü.

Polis sorgusu sırasında kaydedilen ifadelerinde Dolheguy, “Eve geldiğinde onu yatak odasına çağırdım.

Boğarak nefessiz bırakma fantezisi konusunda yeni şeyler öğrenmekten dolayı mutluydu. Ona evden çıkma izni vermeyeceğimi söylediğimde, bunun kendisi için bir problem olmadığını söyledi” diye konuştu.

Daha sonra yatakta fantezi yapmak için kostüm giydiğini söyleyen genç kadın, “Ona, ‘Ellerim boğazına ne kadar yakın. Eğer boğazını böyle sıkıca sıksam ne olur? Beni engelleyecek kadar güçlü müsün’ diye sordum.

O da güçlü olduğunu söyleyince yaptık” dedi.

20 yaşındaki Dolheguy, daha sonra genç adamın boğazını sıktığını belirtti ve Rathod’u boğazlarken bacaklarıyla da talihsiz adamın hareket etmesinin önüne geçtiğini belirtti.


Cani katil, talihsiz adamın ölmeden önce, “Eğer canımı yakmayacaksan boğazımı sıkabilirsin” dediğini ileri sürdü.

İtirafı sırasında Dolheguy, “Daha sonra vibratörümün şarj kablosunu alarak boynuna doladım. Bu sırada kulağına, 'Her şey iyi olacak. Her şey bitecek' diye fısıldadım" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime