Turktime

Kadın kılığına girip ehliyet aldı

Heitor Schiave, annesinin kılığına girip ehliyet alacaktı ancak...
ABONE OL
Abone Ol
Kadın kılığına girip ehliyet aldı
Haberler / Dünya
13 Aralık 2019 Cuma 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akılalmaz olay, Brezilya'nın Porto Velho kentinde meydana geldi. Heitor Schiave, otomobil tamirciliği ile uğraşan 43 yaşında bir adamdı.

Heitor'un annesi Maria'nın ehliyet alabilmesi için sınavı geçmesi gerekiyordu. Ancak sınavda üç kez başarısız olmuştu.43 yaşındaki adam, annesinin yerine sınava girmek istedi. Bunun için de kadın kılığına girdi.Çiçekli bir bluz ve renkli bir etek giyen Heitor Schiave, saçlarını fönledi, ellerine kırmızı oje sürdü ve makyaj yaptı.Heitor'un planı neredeyse işleyecekti ancak denetmen, adamın tuhaf davranışlarından, büyük ellerinden ve kalın sesinden şüphelendi.

Sürücü eğitmeni Aline Mendonça, Heitor Schiave'den kimliğini göstermesi istediğinde ise gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Yanında oturan kişi ile fotoğraftaki kişi aynı değildi.Aline, FocusOn News'a yapığı açıklamada, adamın olabildiğinde doğal davranmaya çalıştığını ancak bir kadına göre fazla makyaj yapmış olduğunu söyledi. Sahtecilik suçundan tutuklanan Heitor, annesinin bu durumdan haberi olmadığını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime