Turktime

Seda Sayan'ın karın kası sırrı!

Yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Seda Sayan, şimdi de karın kaslarının sırrını paylaştı. Karnı için makineye giren Seda Sayan "Taş oldum taş! Artık göbeğimi açıyorum..." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Seda Sayan'ın karın kası sırrı!
Haberler / Magazin
11 Şubat 2024 Pazar 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

61 yaşındaki Seda Sayan geçirdiği estetik operasyonlar ve kullandığı filtrelerle sosyal medyada 20'lik güzellere taş çıkarıyor. Daha önce defalarca kez bıçak altına yatan Sayan, son olarak daha genç görünmek için yüzüne sünnet derisinde elde edilen bir sıvı enjekte ettirmişti.

SÜNNET DERİSİYLE YENİLENDİ

Seda Sayan'ın son yaptırdığı estetik işlem çok konuşulmuştu. Sünnet derisiyle gençleşen Sayan "Ne çıkarsa takip ediyorum. Biz göz önünde insanlarız. Bunu güzelce anlatmak lazım. Bu öyle sanıldığı gibi bir şey değil. Yeni doğan çocuklar hastanede sünnet ettirildiğinde o deriler laboratuvarda çoğaltılıyor. Bu Sağlık Bakanlığı'na başvurulup alınan bir şey" dedi ve devam etti:

Bu işlem zaten birkaç yıldır yapılıyor, en son yaptıran benim. İşin para yönünü bilmiyorum. İşlemi yapan doktorla can ciğer arkadaşız. Yaptırırken canım yanıyor mu? Ben pek canı yanan bir kadın değilim. Bu kızarık, kabarık görünen yerler bir saate kalmadan düzeliyor. Ama iki gün boyunca asla kimyasal ürünler, makyaj falan kullanmayacaksınız. Tertemiz olacak işlemi yaptırdığınız bölge. Çünkü canlı hücre enjekte ediliyor.

Ünlü sanatçı, "Yüzümde canlanma oldu, temizlenme oldu. Bu işlemi tavsiye ediyorum. Birisi gelse 'Seda benim de ihtiyacım var' dese ona da yaptırırım. Bu işlem yara izlerini çok güzel yok ediyor. İnsanların ciltlerinde lekeler var, yara izleri var. Bundan dolayı çekinen insanlar var. Çöpe atılan bir şeyi tıp ne hale getirmiş, bakın. Bunları doğru anlatmak lazım. Beni estetik elçisi seçmeleri lazım, en güzel ben anlatıyorum! Ellerime de yaptırabilirim, olabilir. Ama iki gün su değmemesi lazım, o zor. Vücudun başka yerlerine de yapılabiliyor ama bu işlem, onu da söyleyeyim" ifadelerini kullanmıştı.

KARIN KASLARININ SIRRININ AÇIKLADI

Karnı ve göbeği için makineye giren Seda Sayan "Taş oldum taş! Artık göbeğimi açıyorum..." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime