Turktime

Acun Ilıcalı' dan açıklama!

Survivor All Star'da geçtiğimiz günlerde gergin anlar yaşanmıştı. Acun Ilıcalı konseyde yaşananlara çok sinirlenerek sandalye fırlatmıştı. Ilıcalı olay sonrası açıklama yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Acun Ilıcalı' dan açıklama!
Haberler / Magazin
10 Şubat 2024 Cumartesi 17:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da yaşanan kavganın ardından sandalyeyi fırlatmasıyla ilgili yaşananları ilk kez anlattı.

Acun Ilıcalı, "İki video göstersem şok geçirirsiniz. Yarışmacıların olaydan sonraki rahat tavırları beni çıldırttı, kaldıramadım" dedi.

BENİ ÇILDIRTTI ONU KALDIRAMADIM

Berfu ve Eser Yenenler'in programına konuk olan Acun Ilıcalı, "Rahmetli babamın bir lafı vardı, 'rahat battı' diye. Gerçekten Survivor'da bu kadar güzel bir kadro varken bu kadar sorunun olması beni çok rahatsız etti. Tabii ki siz ekranda yüzde 20 ile 25 arası görebildiniz yaşadıklarımızın. Yayıncılık kuralları gereği gösterdiğimiz özenden dolayı yüzde 75'ini yayınlamadık. İki video göstersem şok geçirirsiniz. Sandalyeyi kırmamaya çalıştım. Biz de insanız sonuçta. Ben de çok nadir sinirlenirim. Buradaki konu biraz yarışmacılarımızın olaydan sonraki rahat tavırları. Beni çıldırttı, onu kaldıramadım. Yarışmacılarımıza söyledim; inşallah iyi bir sezon olur." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime