Turktime

Samsunspor'dan flaş transfer hamlesi! Premier Lig çıkışlı futbolcunun peşindeler

Trendyol Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor, son olarak Bordeaux'a transfer olan Josh Majo'yu kadrosuna katmak istiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Samsunspor'dan flaş transfer hamlesi! Premier Lig çıkışlı futbolcunun peşindeler
Haberler / Spor
30 Temmuz 2023 Pazar 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig'de bu sezon adından söz ettirmek isteyen Samsunspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'ya imza attıran Karadeniz ekibi, bu kez hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Kırmızı-beyazlı ekibin gündemine gelen son isim ise Josh Maja oldu. Son olarak Bordeaux forması giyen 24 yaşındaki forvetle görüşmelerin başladığı öğrenildi. Bonservisi elinde olan Maja'nın peşinde birçok takımın bulunduğu ve teklifleri değerlendireceği bildirildi.

BAŞKAN DEVREDE

Başkan Yüksel Yıldırım'ın da transfer için yoğun mesai harcadığı ifade edildi. Manchester City'de yetişen ve daha sonra Sunderland'e giden Maja, Bordeaux, Stoke ve Fulham formaları da giydi.

Geçen sezon Bordeaux'ta 41 maça çıkan genç oyuncu, 17 gol ve 6 asistlik performansıyla dikkat çekmişti. İngiltere doğumlu olan 24 yaşındaki forvet milli takım tercihini Nijerya'da yana kullanırken 1 kez forma şansı buldu. 1.81'lik forvetin milli takımda ise golü bulunmuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime