Turktime

Fenerbahçe, Nicolas Dominguez için yeni bir teklif hazırladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Nicolas Dominguez için yeniden kolları sıvadı. Daha önceden yaptığı teklif geri çevrilen sarı-lacivertliler Nicolas Dominguez için yeni bir teklif hazırladı.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe, Nicolas Dominguez için yeni bir teklif hazırladı
Haberler / Spor
30 Temmuz 2023 Pazar 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin Nicolas Dominguez aşkı yeniden alevlendi. Fenerbahçe, daha önce Arjantinli oyuncu için girişimde bulunmuş, Bologna, 15 milyon Euro talep edince masadan kalkmıştı. Ardından başarılı yıldız için Galatasaray'ın da devreye girdiği öne sürülmüştü.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Orta sahaya, kaliteli ve iki yönlü bir takviye daha yapmak isteyen yönetim, Nicolas Dominguez'i yeniden gündemine aldı. 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi önümüzdeki sezon bitiyor. Yıldız oyuncu, Bologna'nın yeni kontrat teklifini de kabul etmedi.

BOLOGNA'NIN İNADI KIRILMADI

Fenerbahçe, İtalyan ekibine bu kez 9+5 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Ancak Bologna'nın bir kez daha sarı-lacivertliler'i reddettiği belirtildi. Bordo-mavililer'in Dominguez için 15 milyon Euro ve sonraki satıştan pay talep ettiği öğrenildi. Buna rağmen Fenerbahçe'nin pes etmeye niyeti yok.

DOMİNGUEZ 'TAMAM' DERSE...

Kanarya, bir yandan Bologna ile görüşmeleri yürütürken, diğer yandan Dominguez'le anlaşma zemini arayacak. Eğer Arjantinli yıldız ile el sıkışılırsa, Fenerbahçe'nin daha iyi bir teklifle İtalyan ekibinin kapısını bir kez daha çalacağı kaydedildi. Yeni sezonda Nicolas Dominguez'e Çubuklu formayı giydirmeyi çok isteyen yönetim, her türlü fedakârlığı yapmaya hazır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime