Turktime

Sağlık alanında düzenlemeleri içeren kanun teklifi TBMM'de

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, 'Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni, TBMM Başkanlığı'na sunduklarını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Sağlık alanında düzenlemeleri içeren kanun teklifi TBMM'de
Haberler / Siyaset
5 Şubat 2024 Pazartesi 19:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'li Leyla Şahin Usta, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, iktidarları döneminde sağlık alanında yürütülen politikalarla, sağlık hizmetinin yaygınlaştırılması ve kalitesinin arttırılmasına yönelik önemli gelişmeler sağlandığını belirterek, yıllar içerisinde gerçekleşen dönüşümler, artan ihtiyaç ve taleplerle, her sistemin sürekli olarak iyileştirilmesi gerektiğini söyledi. Bu kapsamda, 28 maddeden oluşan 'Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni de TBMM Başkanlığı'na sunduklarını söyleyen Usta, "Teklifimiz; ebelerin görev tanımlarının güncellenmesinden, hastaların ilaç temininin kolaylaştırılmasına yönelik düzenlemelere, sağlık personelimizin motivasyonunu arttırmak amacıyla ödemeleriyle ilgili düzenlemelerden hastane hizmetlerinin düzenli, etkin ve verimli yürütülmesini sağlamaya ve yenilenen yapılara kadar pek çok konu başlığını içeriyor. Teklifimiz; hem vatandaşlarımızın daha etkin sağlık hizmeti almasını sağlamak, hem sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi, hem de sağlık sistemimizin daha iyi etkin ve verimli işlemesi için hazırlanmıştır" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime