Turktime

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a tepki: Psikolojik olarak analize muhtaç!

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün, "Merkezi yönetim ile yerel yönetim dayanışma içinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi?" diye konuştu. Erdoğan'ın bu sözlerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sert tepki geldi.
ABONE OL
Abone Ol
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a tepki: Psikolojik olarak analize muhtaç!
Haberler / Siyaset
5 Şubat 2024 Pazartesi 16:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ile ilgili açıklamalarına İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu sert tepki gösterdi. İmamoğlu, İstanbul'un yeni otobüslerinin tanıtım etkinliğinde yaptığı konuşmada, Erdoğan'ın Hatay'daki depremzedelere yönelik sözlerini eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Merkezi yönetim ile yerel yönetim dayanışma içinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi?" şeklindeki açıklamalarını hatırlatan İmamoğlu, "Bile isteye yardım etmediğinin ifadesi" diyerek, Erdoğan'ın depremzedelere yönelik yardımı siyasi tercihlere bağladığını söyledi.

İmamoğlu, "Seçime 1 ay kaldı diye sözüm ona milleti korkutacak. Bu ifadeler hafife alınacak ifadeler değil, tıbbın konusu bu ifadeler. Depremzedelerin önünde, sırf kendilerini seçmediler diye yardım götürmediğini itiraf etti. Bu tür davranışları toplumun vicdanına bırakıyorum" dedi.

'PSİKOLOJİK OLARAK ANALİZE MUHTAÇTIR'
Erdoğan'ın açıklamalarını "psikolojik olarak analize muhtaç" olarak değerlendiren İBB Başkanı, "Bu nasıl bir anlayış? Milletin efendi olduğunu bunlar öğrenecek 31 Mart’ta. Millet efendi, siz değilsiniz. Bu tehdidi milletimiz yutmaz. Bu millet bu tehdidin cevabını öyle bir verir ki… Bu tehdidinizin karşılığı milyonlar olacak göreceksiniz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime