Turktime

Özgür Özel ile Dilruba'nın bir araya gelmesine Özlem Zengin'den tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, İzmir'de sokak röportajında söyledikleri nedeniyle 18 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Özgür Özel ile Dilruba'nın bir araya gelmesine Özlem Zengin'den tepki
Haberler / Siyaset
31 Ağustos 2024 Cumartesi 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN Türk'te Hakan Çelik'le Hafta Sonu programına konuk oldu.

"BİR YANLIŞ YAPIYORSUNUZ"

Burada Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan Özlem Zengin, "Dün akşam Özgür Özel bu hanımefendiyi yanına alıp oturduğu zaman şöyle bir soru akla geliyor; siz hukuken yürütülen sürece mi karşısınız, yoksa onun söylediği her ifadeyi doğruluyor musunuz? Her söylediği ifadeyi doğruluyorsanız, bu genç kadın hiç yanlış cümle kullanmadı diyorsanız o zaman bir yanlış yapıyorsunuz. Çünkü siz incitiyorsunuz" şeklinde konuştu.

"CAHİLCE VE SORUMSUZ"

Dilruba Kayserilioğlu'nun soruşturmasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Zengin, "Olayın iki boyutu var. Birisi hukuki, diğeri siyasal. Benim kişisel görüşüm tutuksuz yargılanması.

Açıklamaları cahilce, sorumsuz... Bu konuyla ilgili ceza yaptırımına yargı karar verecek. Duruşmasına gidecek, bu ifadelerle ilgili bir karar verecek. Söylediği hiçbir cümle doğruyu ifade etmiyor. İfadeler nezaketsiz ve yakışıksız. Çıktıktan sonra söyledikleri daha sorumsuzca... 'Hiç pişman değilim' diyor. 'Üzgünüm' demesini beklerdim" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime