Turktime

Orhan Gencebay'dan Murat Kurum'a övgü

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, katıldığı televizyon programında AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'u bakanlık döneminde tanıdığını ve çok başarılı bulduğunu açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Orhan Gencebay'dan Murat Kurum'a övgü
Haberler / Medya
11 Mart 2024 Pazartesi 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yerel seçimlere kısa bir süre kala adaylar hem saha çalışmalarını yürütüyor hem de televizyonlardan seslerini duyurmaya devam ediyor.

Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum dün Habertürk ekranlarında Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu "Nedir Ne Değildir" programının konuğu oldu.

Programın diğer konuklarından birisi de ünlü sanatçı Orhan Gencebay'dı. Gencebay, Murat Kurum'la ilgili dikkat çeken sözler söyledi.

"ÇOK BAŞARILI"

Murat Kurum'u bakanlık yaptığı dönemden tanıdığını aktaran Gencebay, "Bakanlık döneminde tanıştık. Bakanlık dönemindeki başarılarını gördüm çok takdir ettim, çok sevdim. Kim bilir daha ne görevlere gelecek Sayın Başkanımız. İnsani yönünü çok sevdim, efendiliğiyle, çalışkanlığıyla, entelektüel birikimiyle başarılı bir insan. Ben de dayanamadım Başkanıma bir şarkı hediye etmek istedim" dedi.

MEHMET AKİF ERSOY'UN KURUM'A YÖNELİK SORUYU KESMESİ GÜNDEM OLDU 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime