Turktime

Okan Buruk, derbiye kadar averaj planı yapıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile girdikleri şampiyonluk yarışında tüm olasılıkları değerlendiriyor.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Buruk, derbiye kadar averaj planı yapıyor
Haberler / Spor
25 Ocak 2024 Perşembe 06:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 5-1 yenen ve şampiyonluk mücadelesi verdiği Fenerbhçe ile puanları eşitleyen Galatasaray’da, teknik direktör Okan Buruk’un bundan sonraki planı belli oldu. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; genel averajda ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 10 gol gerisinde bulunan (Galatasaray +31, Fenerbahçe +41) Cimbom’da Buruk'un, 37. haftada Rams Park’ta yapılacak olan derbiye kadar durumu eşitlemek istediği öğrenildi. 

Böylece sarı-lacivertlilerin elinden bu avantajı almak isteyen tecrübeli teknik adamın, ikili averaj yanında genel averaj için de ince hesaplar yaptığı bildirildi.

Kadıköy’deki ilk maçın berabere bitmesi nedeniyle, olası bir puan eşitliği halinde evinde kazanmasıyla işi bitirecek olan sarı-kırmızılılarda bütün olasılıkların değerlendirildiği belirtildi. Genel averajın, bir beraberlik durumunda daha da önem kazanacağı dile getirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime