Turktime

Amartey ve Djiku'nun hocasına yol verdiler

Kadrosunda Djiku ve Amartey'i de bulunduran ve Afrika Uluslar Kupası'na erken veda eden Gana Milli Takımı'nda, teknik direktör Chris Hughton'ın görevine son verildi.
ABONE OL
Abone Ol
Amartey ve Djiku'nun hocasına yol verdiler
Haberler / Spor
24 Ocak 2024 Çarşamba 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2023 Afrika Uluslar Kupası B Grubu'nu 2 puanla 3. sırada tamamlayarak turnuvaya veda eden Gana'da, teknik direktör Chris Hughton ile yollar ayrıldı.

Gana Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Chris Hughton derhal geçerli olmak üzere görevinden alındı. Yönetim kurulu, teknik ekibin sözleşmesinin feshedilmesi yönünde de karar aldı. Önümüzdeki günlerde Gana Milli Takımı'nın gelecekteki yönüne ilişkin bir yol haritası sunulacak." ifadeleri kullanıldı.

DJIKU VE AMARTEY DE KADRODAYDI

Grup maçlarına 2-1'lik Yeşil Burun Adaları yenilgisiyle başlayan Gana, Mısır ve Mozambik ile 2-2'lik skorlarla berabere kalmıştı.

Gana Milli Takımı'nın 2023 Afrika Uluslar Kupası kadrosunda Fenerbahçe'den Alexander Djiku ve Beşiktaş'tan Daniel Amartey de bulunuyordu.

12 MAÇTA 4 GALİBİYET

İrlandalı teknik adam, Şubat 2022'de başladığı görevde 12 maça çıktı. Hughton'ın teknik direktörlüğündeki Gana, 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime