Turktime

Nilgün Belgün: Yabancı Damat'tan kovuldum!

Yabancı Damat dizisinden ayrılmak zorunda bırakıldığını söyleyen Belgün, "Yabancı Damat'tan kovuldum ama Türker İnanoğlu bunu kabul etmiyor." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Nilgün Belgün: Yabancı Damat'tan kovuldum!
Haberler / Kültür
3 Ocak 2023 Salı 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oyuncu Nilgün Belgün, YouTube'da Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 'Haber Bahane' programında samimi açıklamalarda bulundu. Belgün, Kalaycıoğlu'nun "Hayatının en büyük hüznü ne?" sorusuna yanıt verdi.

Belgün, "Yabancı Damat'ta oynuyordum, annem de kötü hastalıkla mücadele ediyordu. Bana, 'Ya tiyatro ya dizi. Asıl parayı diziden kırıyorsun' dendi. Tiyatroyu seçtiğim için diziden ayrılmak zorunda bırakıldım. Hayatımın en zor dönemiydi. Annem kanser ve tiyatrodan küçücük bir para alıyordum. Bunları hepsini kurtarmak benim hayatımın en zor zamanıydı" dedi.

''YABANCI DAMAT'TAN KOVULDUM"
Diziden ayrıldıktan sonra aldığı iş teklifinden bahseden oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

"Allah hep iyilerin yanındadır. Suçsuz bir şekilde diziden ayrıldığım için TV8'den sabah kuşağı programı teklifi aldım. Çok da iyi bir parayla... Hatta oturduğum evi sabah kuşağından kazandığım parayla aldım. Müthiş bir iş yaptım. 'Yabancı Damat'tan kovuldum ama Türker İnanoğlu bunu kabul etmiyor. Ona kırgın değilim, teşekkür bile ediyorum. Çünkü dizide olsaydım o programı yapamazdım. Programdan çok iyi paralar kazanınca vergi sıralamasına bile girmiştim."

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime